Kuopiolainen Kampaamo- Ja Kauneusstudio

Kuopiolainen parturi-kampaamo palveluksessanne

Mikäs se sellainen La-Bettina oikein on? Me olemme Kuopiolainen, tänä vuonna 30-v syntymäpäiviä viettävä kampaamo- ja kauneudenhoitopalveluja tarjoava perheyritys. Yrityksemme avasi ovensa ensimmäisen kerran jo vuonna 1987, keskeisellä sijainnilla Kuopiossa. Nykyään toimitilat ovat jo muuttaneet, mutta samoja ihmisiä vierailee vieläkin aktiivisesti kampaamomme toimitiloissa. 

Asiakaslähtöisyys on aina ollut yksi kampaamomme perusarvoista ja pyrimme siihen, että se näkyy myös työmme tuloksessa. Oikeaan suuntaan on selkeästi menty, sillä vuosien varrella, ensiluokkaisien kampaamopalveluiden ja tyytyväisten asiakkaiden suosituksien myötä, yrityksemme asiakaskunta on jatkuvasti kasvanut ja kysyntä uusille palveluille lisääntynyt. Tämän johdosta, on parturi-kampaamomme tarjontaa ja yrityksen osaamista haluttu kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Nykyään, La-Bettinan asiakkaat pääsevätkin nauttimaan Kuopion monipuolisimmista kampaamo- ja kauneudenhoitoalan palvelutarjonnasta. 

Kampaamo Kuopion ytimessä

Aina perustamisvuodesta asti, kampaamomme toimitilat ovat sijainneet erinomaisella paikalla, aivan Kuopion ytimessä. Liikkeessämme on tällä hetkellä kolme erillistä huonetta, jonka ansiosta kampaamon-, kauneudenhoidon- ja parturoinnin asiakkailla on aina täydellinen mahdollisuus rentoutumiseen hoitojen yhteydessä. 

Palvelemme asiakkaitamme aina täydellä sydämellä ja haluamme tarjota heille parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen – niin työn laadun, kuin myös ilmapiirin johdosta.

Iloksemme olemmekin huomanneet, että ihmisten ensimmäiset vierailut kampaamossamme saavat useimmiten jatkoa.

Kuopiolaisen kampaamomme henkilökunta

Hius- ja kauneusalan ammattilaisia parturi-kampaamossamme työskentelee nykyisin 3 henkilöä, Nitta, Disa ja Leila. Kaikki edellä mainitut toimivat myös yrittäjinä yrityksessä. Jokainen meistä omaa pitkän kokemuksen alalta ja seuraa aktiivisesti mitä maailman kampaamo- ja kauneudenhoitoalalla tapahtuu. Näin ollen asiakkaillamme on aina mahdollisuus pitää hiuksensa ja olemuksensa trendikkäinä. Alamme trendien lisäksi, pidämme huolen myös siitä, että olemme jatkuvasti perillä muotimaailman tapahtumista. Kulkevathan nämä kaksi  lähes käsi kädessä. 

Pidämme yllä osaamistamme ja hankimme uusia taitoja mm. erilaisilla kampaamo- ja kauneudenhoitoalaan liittyvillä sertifioinneilla, sekä ympäri Suomea ja Eurooppaa järjestettävillä erilaisilla alaan liittyvillä koulutuksilla. Näin ollen voimme luottavaisina kertoa, että pystymme tarjoamaan yhden Kuopion parhaista valikoimista erilaisia kauneuteen ja hiustenhoitoon liittyviä palveluita. 

Kampaamopalveluiden lisäksi, meillä voit hemmotella itseäsi myös useiden muiden hoitojen avulla. Erityismaininnan ansaitsevat varsinkin microblading- ja medikaaliset happohoidot & mikroneulaus, joita Kuopion kokoisesta kaupungista ei jokaisesta liikkeestä löydä.

Yritys