Ripsienpidennykset

Klassiset/Flatripset                             110.00

Hoitolassamme on käytössä minkkiripset, jotka ovat erittäin kevyet, kiiltävät sekä pehmän tuntuiset. Tarjolla useita eri paksuuksia ja kaarevuuksia sekä useita pituuksia. Ripset ovat synteettistä, erikoistekniikalla käsiteltyä kuitua. Flatripset ovat muodoltaan litteät joten tämä pidennys tekee selkeämmän rajauksen ripsen tyveen.

Volyymiripset                                    135.00

Upea uutuus ripsimaailmassa! Ripsipidennykset, joilla voidaan luoda hyvin luonnolliset tai todella dramaattiset pidennykset. Yhteen omaan luonnonripseen kiinnitetään useita hyvin ohuita ripsikuituja, määrä riippuu halutusta tuloksesta. Tarjolla on useita pituuksia. Menetelmiä voidaan myös sekoittaa, volyymiripsien joukkoon voidaan myös lisätä yksittäisiä ripsiä jolla saadaan taas erilainen ilme ripsiin. 

JUHLARIPSET                                       60.00

Erityistä tilaisuutta varten suunnitellut  ripsipidennykset. Jatkeita laitetaan ainoastaan n. 20/silmä. Pysyvyys n. 2 viikkoa.


Svarowski- kristallit silmiin 2,5€/kpl

Huolto 30min                                       38.00

Huolto 45min                                       48.00

Huolto 60min                                       58.00

Huolto 75min                                       70.00

Huolto 90min                                       85.00

Ripset

Ripset / Kulmat / Kulmastailaukset

 Kestovärjäys ripset&kulmat 35.00

Kulmienvärjäys & muotoilu 18.00

 Ripsienvärjäys 18.00

Kulmakarva stailaus 35.00

Kulmakarvojen täystuuhennus 70.00

Omien kurvakarvojen sekaan tai vaikka tilalle kiinnitettävät hyvin luonnollisen karvan näköiset tekokarvat. Lopputuloksena saadaan erittäin kauniin muotoiset kulmakarvat, jotka ovat tuuheat ja halutun sävyiset. Karvoja kiinnitetään koko kulmakarva-alueelle halutun muotoilun saavuttamiseksi. Hoitoaika noin 75 min. Kesto noin 2-3 viikkoa