Bioline kasvohoidot

Epäpuhtaan ihon puhdistus          65.00

Kuorinta, mekaaninen puhdistus ja naamio

Bioline line+                                    80.00

Klassinen kasvohoito - ihotyypin mukaan. Aqua+ – kosteuden ensisijainen lähde, Dolce+ – sietokykyä herkälle iholle, Vita+ – uutta elinvoimaa iholle, Pura+ – ihon tasapainottamiseen

Natural Balance 24.7                       85.00

Vihreä valinta - luonnonmukainen hoitolinja palauttaa iholle vitamiinien, mineraalien ja hapen luonnollisen tasapainon. Naturalbalance edustaa modernia luonnonmukaista ihonhoitoa kaikenikäisille miehille ja naisille ihotyypistä riippumatta.

Kasvohoidot

Bioline erikoiskasvohoidot

DESENSE – rauhoittaa ja suojaa          90.00

Hoitaa herkistynyttä, ärtynyttä ja couperosa ihoa vahvistaen ihon suojatoimia sekä mikroverenkiertoa. Täydellinen hoito rauhoittamaan ihoa, joka reagoi kylmään ja tuuleen sekä lämmönvaihteluihin. Suositellaan sarjahoitona


PRIMALUCE – kosmeettisen kuorinnan innovaatio         98.00

Primaluce on tuloksellista ihonhoitoa kaikille ihotyypeille hellävaraisten hedelmähappojen avulla. Kirkastava ja uudistava hoito hyödyntää AHA- ja PHA -happoja, jotka palauttavat iholle tasapainon. Syvävaikutteisena sarjahoitona soveltuu ehkäisemään ja häivyttämään juonteita, tasapainottamaan epäpuhdasta ihoa tai häivyttämään pigmenttimuutoksia.

Bioline De-Ox C evolution 129.00

Tehokas antioksidanttihoito, joka kirkastaa ja heleyttää kasvojesi ihoa kolmen eri C-vitamiinin avulla. Tehokkaat raaka-aineet auttavat taistelemaan ihon vanhenemista aiheuttavaa hapettumista vastaan joka johtuu esimerkiksi stressistä, UV- säteilystä, ilmansaasteista ja päätetyöskentelystä. Hoito antaaa ihollesi suojaa, elinvoimaa ja kiinteyttä.

LIFTING CODE – koodi luonnolliseen kauneuteen                    120.00

Lifting Code on kosmeettinen liftinghoito, jolla on välittömästi kohottava sekä juonteita täyttävä vaikutus. Erityinen kollageeninaamio syväkosteuttaa ja kiinteyttää kasvojen, kaulan ja silmänympärysten ihoa.

AGE BEAUTY SECRET – iättömän kauneuden salaisuus         135.00

Modernia mosaiikkiteknologiaa hyödyntävä kasvohoito auttaa vähentämään iän tuomia merkkejä ihossasi. Suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja korjaa jo tapahtuneita vaurioita. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikkiin iän tuomiin muutoksiin.

DETAILS OF BEAUTY                67.00

Toisen hoidon yhteydessä      37.00 

erikoishoito silmien- ja suun ympärille, joka kiinteyttää ja laskee ihon turvotusta silmänympärysalueelta. Viileä naamio ja hellävarainen lymfahieronta elvyttävät verenkiertoa ja vähentävät tehokkaasti tummuutta hoidettavalta alueelta. Kasvikantasolujen tehokkuutta, elinvoimaa omenasta, syreenistä sekä kaviaarista. 

Kasvohoidot