Medikaaliset happohoidot & Mikroneulaus

Dermaroller-mikroneulaus  249,00

 

Mikroneulaus on hoito, jolla voidaan voimakkaasti vaikuttaa ihon kuntoon, kosteustasapainoon ja kiinteyteen. Mikroneulaus on tehokas ja veitsetön hoito eri iho-ongelmille. Mikroneulaus onkin yksi tehokkaimmista hoidoista ihon ikääntymistä vastaan, arpiin ja hyperpigmentaatioon. Sillä voidaan hoitaa kasvoja, kaulaa ja dekolteeta. Dermoroller-mikroneulat tekevät ihoon tuhansia pieniä reikiä (mikrokanavia), joiden kautta aktiiviset aineet imeytyvät dermikseen. Mikroneulaus aiheuttaa ihossa hallitun mikrovaurion, joka stimuloi uuden kollageenin muodostumista.

Tämän tekniikan avulla ihoon saadaan vietyä aineita, jotka eivät muuten imeydy esim. kosmetiikkatuotteista. Vaikuttavia tehoaineita ovat mm. hyaluronihappo, erilaiset vitamiinicocktailit ja hivenaineet sekä antioksidantit. Käytettävät aineet valitaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Mikroneulauksen teho on kaksivaikutteinen: pistoksilla viedään tehoaineita ihoon ja samalla pienet pistokset saavat ihossa aikaan reaktion, jossa ihon oma kollageeninmuodostus aktivoituu, Iho kiinteytyy, rypyt tasoittuvat, aktiivisten aineiden imeytyminen tehostuu ihon kantasolujen jakautuminen kiihtyy, arvet ja arpikudos korjaantuu, huokoset pienenevät pigmenttiläiskät pinenevät/vaalenevat, ihon väri ja pinta tasoittuu, elävöityy ja iho on elinvoimaisempi.

Mikroneulaus on sarjahoito, jota suosittelemme ottamaan aluksi 7-10 vuorokauden välein n. 3-6 kertaa. Hoidon jälkeen iho voi punoittaa ja olla täplikäs. Meikkausta, saunomista ja urheilua tulisi välttää hoidon jälkeen 1 vrk:n ajan. Hoito ei sovi raskaana oleville eikä imettäville. Mikroneulaus on ns. steriilihoito jossa kaikki hoidon aikana käytetyt tuotteet ovat steriilejä. Jokaisella asiakkaalla on oma henkilökohtainen steriili hoitorulla.

SARJAHOITONA 1-6krt 

1krt sis. Dermarollerin           249,00

2-3krt                                     149,00

4-6krt                                     129,00

happohoidot

Toscani Cosmetics Kemialliset Happokuorinnat  149,00

 

Tehokas hoito akneen, aknearpiin, ikääntymisen merkkeihin, ikäpigmenttiin, ryppyihin ja juonteisiin, epätasaiseen ihon väriin, auringon vaurioittamaan ihoon sekä karheaan ja hilseilevään ihoon.

Kemiallisilla kuorinnoilla saadaan nopeita ja tehokkaita tuloksia ihonhoidossa. Kuorinnat uudistavat ihoa, jolloin kuolleet ihosolut poistuvat ihonpinnalta, ihon epäpuhtaudet vähenevät, talineritys tasaantuu ja ihohuokoset pienentyvät. Ihosta tulee sileämpi, hehkeämpi, kosteutetumpi ja nuorekkaampi. Myös pigmenttihäiriöt vaalenevat. Kuorinnan jälkeen myös ihovoiteiden imeytyvyys paranee.

Kemiallisissa kuorinnoissa ihon ylin pintakerros kuoritaan hellävaroen hapoilla pois, jolloin ihoon aiheutetaan hallittu ihovaurio. Tämän parannuttua ihosta tulee sileämpi, kuulaampi ja pintakuivuudesta aiheutuvat rypyt vähenevät. Hallittu ihovaurio käynnistää ihossa myös kollageenin muodostumista, joka kiinteyttää ihoa. Kemialliset kuorinnat voidaan yhdistää tehostamaan esim. mesoterapian tuloksia. Haluttujen tulosten saavuttamiseksi kemiallisia kuorintoja suositellaan 4-6 kerran sarjahoitona 7-10 vuorokauden välein.

Kemiallinen happokuorinta kuorii iholta kuolleet ihosolut ja ihon uusiutuminen nopeutuu, tuotteiden imeytyvyys paranee ja tuotteiden tehokkuus voimistuu. Ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi. Ihon talineritys tasapainottuu ja ihon epäpuhtaudet (finnit, mustapäät, talitukkeumat, miiliumit) vähenevät. Ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuvat juonteet vähenevät. Kollageenin muodostus nopeutuu, jolloin ihon kimmoisuus paranee. Pigmenttihäiriöt vaalenevat ja ihon sävy paranee.

Kemiallinen Happokuorinta on turvallinen esteettinen toimenpide joissa käytetään vain ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja happoja, jolloin hoidot ovat tehokkaita, turvallisia ja soveltuu kaikille ihotyypeille.

Happokuorinta antaa näkyvän hoitotuloksen jo yhdellä hoitokerralla. Se sopii ihon hyvinvointia ylläpitäväksi hoidoksi tai sarjahoitona erilaisiin iho-ongelmiin.

Käytössämme on Toskani cosmeticsin happokuorinnat

SARJAHOITONA 1-6krt

1krt                                 149,00

2krt                                 129,00

3krt                                 109,00

4krt                                  99,00

5-6krt                               79,00