Henkilökunta

Nitta Iliev

Nitta Kortelainen

Parturi, Kampaaja, Kosmetologi, Cidesco Maskeeraja, Sertifioidut ripsienpidennykset, Microblading Artist 

 

Työskentely ja ammatin hankkiminen kampaamo- ja kauneusalalta oli minulle looginen ja mielenkiintoinen ratkaisu, sillä ala on tullut minulle pienestä pitäen tutuksi, niin äitini ammatin kuin myös kilpatanssin kautta. Nykyisin, yrittäjävuosia kauneusalalta on kertynyt jo 19-vuotta ja niiden rinnalla olen menestyksekkäästi kilpatanssinut aina mm-tasolla asti.

Parturi-kampaajan opintoni aloitin alkujaan Kuopiossa, mutta kilpatanssi vei minut Ouluun viimeiseksi vuodeksi ja valmistuin Oulun ammattikoulusta vuonna -97. Seuraavana vuonna muutin Helsinkiin ja Helsingissä asuessani täydensin osaamistani Riitta Vaaran yksityiskoulussa ja valmistuin Cidesco-maskeeraajaksi. 

Kilpaileminen ja itseni kehittäminen on ollut minulle aina tärkeää, niin harrastukseni, kuin myös ammatini parissa ja pyrin siihen, että se näkyy aina työni onnistuneessa lopputuloksessa. Maskeeraaja-tutkinnon jälkeen olenkin täydentänyt koulutustani mm. Kosmetologin, ripsiteknikon, microbladingin, happohoitojen ja mikroneulauksen tutkinoilla sekä koulutuksilla.

Minulle, kuten meille kaikille on erittäin tärkeää, että hius- ja kauneusstudiomme asiakkailla on mahdollisuus monipuoliseen ja ammattimaiseen palveluun ja olen erittäin iloinen voidessani luvata, että La-Bettina tarjoaa yhden Kuopion monipuolisimmista palveluvalikoimista kauneusalalla.

 

 nittak1@hotmail.com

0400283150

Disa Kortelainen

Disa Kortelainen

Parturi, Kampaaja, Kynsiteknikko

 

Siirryin kauneus-alalle äitini jalanjäljissä, sillä jo pienenä tyttönä äitiäni seuraillessa sain kuvan siitä, kuinka positiivinen ja palkitseva ammatti on kyseessä. 

Valmistuttuani peruskoulusta, minun ei tarvinnut pitkään miettiä mille alalle haluan suuntautua ja pääsinkin heti ensimmäisellä hakukerralla Kuopion Ammattikouluun, josta 3 vuoden kuluessa valmistuin ammattiin. Siitä hetkestä lähtien olenkin työskennellyt alan yrittäjänä ja sillä tiellä vielä tänäkin päivänä olen.

Töiden ohella, toinen intohimoni on aina ollut urheilu ja erityisesti kilpatanssi. Kilpatanssin parissa olenkin viettänyt lähes koko elämäni ja kilpailen siinä edelleen korkeimmalla tasolla.

Rakastan Työtäni, koska se antaa minulle mahdollisuuden työskennellä useiden, erilaisten ihmisten parissa. Yksi parhaita asioita on myös se, kun pääsen näkemään positiivisen reaktion, jonka työni lopputulos saa ihmisissä aikaan.

Viimeiseksi, haluan toivottaa kaikki Kuopiolaiset tervetulleiksi Hius- ja Kauneusstudio La Bettinan iloiseen ilmapiiriin ja ammattitaitoisen osaamisen pariin.

 

 disa.kortelainen@hotmail.com

0400283150

Leila Kortelainen

Leila Kortelainen

Kampaaja Mestari, Parturi

 

Kiinnostukseni parturi-kampaajan ammattia kohtaan sai alkunsa ollessani vasta 8-vuotias tyttö. Niihin aikoihin pääsin ensimmäisiä kertoja vierailemaan ystäväni äidin kampaamossa ja kaikki ne ihanat tuoksut, kauniit, kiiltävät pullot ja yleinen positiivinen kuva ammatista kertoi minulle mitä haluaisin tehdä tulevaisuudessa.

Ylä-asteen yhdeksännellä luokalla sain mahdollisuuden työharjoitteluun parturi-kampaamossa ja niiden hommien parissa vierähtikin koko seuraava talvi, kolmena päivänä viikossa. Työharjoittelu toi minulle mahdollisuuden työskentelyyn oppisopimuksella, josta kolmen vuoden kuluessa olinkin suorittanut kisällitutkintoni ja valmistuin parturi-kampaajaksi alle 18-vuotiaana.

Kampaaja-mestariksi valmistuin 11-työvuoden jälkeen ja niihin aikoihin meitä oli 16 yrittämässä tutkintoa. Kaksipäiväisten työkokeiden jälkeen tutkinnon läpäisi 4 henkilöä, joiden joukossa myös itse olin.

Parturi-kampaajana olen työskennellyt nyt 46-vuotta, joista yrittäjänä 30-vuotta. Vielä tänäkään päivänä en voi kuvitella itseäni toisessa ammatissa, sillä rakastan työtäni. On siis turvallista sanoa, että jo nuorena tyttönä valitsin itselleni oikean ammatin.

 

0400283150